David Gulvmand

Slibning af trapper

Slibning af trapper

Slibning af trapper – Hvornår skal du foretage det?

Er trappe i din og familiens hyggelige bolig gået hen og blevet snusket, plettet og flosset i overfladen? Eller nægter det at blive pænt igen ved almindelig gulvvask? Så skal du have udført en fuld slibning af trappe. Og til det formål kan du med stor fordel vælge david gulvmand.

En tom bolig er faktisk bedst når trappen skal slibes. Får du først flyttet alle møbler og øvrigt interiør på plads vil det være svært at finde tid og anledning til at få istandsat trappen. Og så vil I ærgre jer over at I ikke tog chancen og lod trappe slibet og efterbehandle inden indflytning.

 

Du kan vælge at overlade slibning af trapper til David gulvmand eller forsøge at gøre det selv. Om slibning af trapper er en nem opgave vil du opdage – når du selv forsøgerat gøre det.

Der er mange der forsøger at afslibe trapper selv, og i den sidste ende ringer de ofte til en gulvmand for at afrette deres skader. Det største problem er at rette skader som slibespor og fordybet mærker. Der er meget svære at fjerne end hvis gulvmand havde gjort det. Der er mange ting man skal være opmærksom på ved slibning af trapper.

 

David gulvmand kan foretage en afslibning og afhøvling af trapper, samt behandle dem efter ønsket. Der findes ikke grænser for, hvad trapper kan behandles med. Det mest moderne er hvid ludbehandling som stopper gulningspocessen og man glider ikke på lud i modsat til en lakeret trappe.

Hvornår trænger trapper til afslibning og ny overfladebehandling?

Når overfladebehandling er gammel, ridset, hakket og slidt igennem, er det nødvendigt med en afslibning af trappetrin. Når du har slebet en gammel gulvbehandling af – så er du bagefter frit stillet med hensyn til, hvilken ny overfladebehandling trappen skal have.

Hvilken efterbehandling du så vælge? Alle behandlinger har deres fordele og ulemper, og uanset hvilken behandling du vælger, er i høj grad også et spørgsmål om, hvad du synes er pænt.

slibning af trapper

Klik HER og se priser på slibning af trapper, ludbehandling af trapper, gulvslibning, gulvafhøvling, oliering, lakering, gulvmand, gulvfirma, gulvsliber, gulve, gulvslibning priser, slibning af trapper film, maling af trappe, slibning af trappe, afslibning af trapper.