David Gulvmand

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling – hvad er gulvafhøvling i forhold til gulvafslibning?

Når vi siger gulvafhøvling så tror folk at man kan foretage gulvafhøvling med efterfulgt gulvbehandling, dæsvære det kan man ikke. Åsagen er at når vi taler om gulvafhøvling så høvler man gulvet med høvljærn og der kan tages ca. 1-3 mm af gulvet og gulvafhøvling kan udføres kun på planke/fyrretræsgulve som er massive døsvære kan dette ikke udføres på parketgulve der det er hårdttræ vi taler om. Gulvafhøvling frarådes på det kraftigelste for uerfarene folk, for der er også ca 90% af gulvsliber der ikke kan udføre dette poces. Med forkerete folk og uerfaren gulvsliber kan gulvafhøvling forenge dit gulv at du kan resikere at gulvet bliver så tyndt at den flække i noten og at i sidste enden skal gulvet udskiftes. Efter enhver gulvafhøvling skal du foretage gulvaflibning til og med korn 120 så dine gulve kan blive flotte og uden mærker fra høvljærn og slibespor. Der gulvafhøvling s maskine og afslibnings maskine er stor og har en valse og ikke kan kome ud til parnelen der foretages kantslibning med en kantlibe / maskine og til sids og ikke mindst skal alle hjørner skrabes eller slibes af før gulvafslibning er færdig.

Her kan i se hvordan gulvafhovling udføres ved at klike HER

 

Efter gulvafhøvling og gulvafslibning hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Det  er meget vigtigt at behandle sine gulve hurtigst muligt der de kan blive snavsæt og få pletter og kan forenge overfladets udsine. Hvilken gulvbehandling er bedst? Vi har forskelige meninger om gulvprodukter og udsene, men der er ikke tvivl om at lukket overfladet er bedst for dine trægulve og krever mindst verligholdse. Ved alle gulvbehandlinger er der fordele og ulemper og i mange tilfælde skal man gå på kompromi for at få den udseende man vil have.

 

 

Gulvafhøvling

Søgeord; gulvafhovling, afslibning af trapper, køkkenbord, slibning af dørtrin, gulvafhøvling priser, gulvafslibning priser, gulvafhøvling  København, gulvafslibning København, afslibning af gulve, afhøvling af gulve, gulvafhovling pris, gulvservice, gulvsliber, gulvmand, lokal gulvfirma, billig gulvafslibning,  gulvafhovling Glostrup, gulvafhøvler, gulvafhovling, gulvafhøvling København, Gulvafhøvling Valby