David Gulvmand

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling – hvad er gulvafhøvling i forhold til gulvafslibning?

Når vi taler om gulvafhøvling, så høvler man gulvet med høvljærn og der kan tages ca. 1-3 mm af gulvet.  Gulvafhøvling kan udføres kun på planke/fyrretræsgulve som er massive, trægulve. Gulvafhøvling frarådes på det kraftigelste for uerfarene folk.  Hvis ca 90% af gulvsliber der ikke kan udføre dette poces, tror du at du kan? Med forkerete folk og uerfaren gulvsliber kan gulvafhøvling forrenge dit gulv at du kan resikere at gulvet bliver så tyndt at den flække i noten og at i sidste enden skal gulvet udskiftes. Efter enhver gulvafhøvling skal du foretage gulvaflibning til og med korn 120.  Det er vigtig at dine gulve kan blive flotte og uden mærker fra høvljærn og slibespor.

Her kan i se hvordan gulvafhovling udføres ved at klike HER

 

Efter gulvafhøvling og gulvafslibning hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Det  er meget vigtigt at behandle sine gulve hurtigst muligt der de kan blive snavsæt og få pletter og kan forenge overfladets udsine. Hvilken gulvbehandling er bedst? Vi har forskelige meninger om gulvprodukter og udsene, men der er ikke tvivl om at lukket overfladet er bedst for dine trægulve og krever mindst verligholdse. Ved alle gulvbehandlinger er der fordele og ulemper og i mange tilfælde skal man gå på kompromi for at få den udseende man vil have.

 

Forstå forskellen

 

En afhøvling er den groveste af de to metoder, og her fjernes en stor del af gulvets overflade – helt op mod 1-3 mm. Af samme årsag er det en behandling, der ikke er egnet til alle typer af gulve; som regel er det kun massive trægulve som plankegulve, der kan klare en afhøvling.

En gulvafslibning er en mildere behandlingsform, og her kommer man overfladiske skrammer og misfarvninger til livs uden at fjerne andet en enkelt millimeter af gulvets overflade. De fleste gulve kan klare en slibning, hvis blot slidlaget er mere end 2 mm.

Klik HER og se vores priser

Vi udføre afhøvling i disse områder.

København, Værløse,  Glostrup, Valby, Holbæk, Amager, Frederiksberg, vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Hillerød, Helsingør, Køge, Roskilde, Ishøj, Rødovre og mm.