David Gulvmand

Gulvafslibning

Gulvafslibning

 

Hos David gulvmand er erfaring en af de bærende elementer. Vi udfører professionel gulvafslibning, gulvbehandling, slibning af trapper, gulvafhøvling, afslibning af dørtrin og mm. Vi har eksisteret i mange år og gennem træning og hårdt arbejde, resulterer alt vores gulvarbejde i godt håndværk. Vi udvikler os løbende, køber ofte de nyeste maskiner der er på markedet og udvider hele tiden vores lager så vi hele tiden er up to date hvad angår gulvbehandlingen og gulvprodukterne. Vi måler ikke os selv på antallet af håndværkere eller vores medvirken i forskellige boligprogrammer. Vi måler os som et af landets mest succesfulde gulvfirmaer fordi vi konstant, siden 1994, har haft et godt flow af mange kunder. Vi bruger kun de bedste produkter, lever højt på mund-til-mund anbefalingerne og gør en stor ære i, at gøre dig som kunde tilfreds ved, at levere et optimalt gulv i forhold til hvad du kan forvente. Af denne årsag yder vi helt op til 10 års garanti på nogle af vores produkter, hvilket betyder tryghed og holdbarhed uden at gå på kompromis med kvalitet.

 

Skal din gulvmand være lokal og samtidigt billig UDEN at gå på kompromis med kvalitet?

Vi har hos David gulvmand formået at kombinere ”lokalt” og ”billigt”, og stadig levere et glimrende resultat i forhold til vores konkurrenter. Vi køber stort ind, hvilket giver os stordriftsfordele som i sidste ende betyder for dig, at du kan få det til billigere priser hos os. Vi bruger kun det bedste og gør kun brug af de bedste rutinerede gulvslibere, og heraf er der en del der har været hos os lige siden, at vi startede.

Vi anbefaler altid kunderne at søge gulvmanden op og se firmaets anmeldelser – de taler for sig selv. Ingen er perfekte og det er vi heller ikke, men vi bestræber meget på, at tilfredsstille kunden, hvilket er årsagen til vores stadige eksistens den dag i dag.
 http://www.anmeld-haandvaerker.dk/vishaandvaerker.php?id=2852&kode=yypjjhHv

 

Gulvafslibning – hvordan får jeg sammenlignet og fundet det bedste tilbud?

Disse kan variere meget fra firma til firma, så hvordan finder du egentlig et firma der har alt – både kvalitet og pris, uden at skulle gå på kompromis? Hos David Gulvmand har vi en anden taktik til, hvordan førnævnte kan lykkes. Vi køber som sagt stort ind, har været kunder i alle snart 20 år hos de samme leverandører hvilket betyder, at vi får produkterne meget billigere. Vores fortjeneste er der stadig men du som kunde mærker det meget billigere fordi, at billige faste omkostninger betyder, at du kan få arbejdet gjort billigere. Kvaliteten er altså den samme og det er hér at mange fejl-sammenligner.

Når mans ammenligner firmaer er det vigtigt, at du sammenligner de rigtige med hinanden. Et tilbud der er 20 % billigere end det vi tilbyder, kan umuligt være af samme kvalitet. Så for at sige det lige ud – sammenlign det du får for pengene – er det samme lak, er det samme kvalitet, samme korn der afsluttes med, samme antal slibninger, er det samme producent, er det samme antal lag – og her vil du så se den forskel der er værd at betale. Jolly Cola kan heller ikke sammenlignes med Coca Cola.

Hos David gulvmand er vi åbne omkring vores priser og de er faste hele vejen igennem så du ikke får skjulte mer-omkostninger.  Er din ønskede gulvbehandling ikke med i vores prisliste, ring da på tlf. 50151566 og få en pris. 

 

Kan i fjerne spartel masse, misfarvning, ridser, eller mærker fra mit trægulv ved enten, at gulvafslibe eller gulvafhøvle gulvet?

Dette kommer meget an på træet. I de fleste tilfælde kan en afslibning være nok og andre gange skal der en afhøvling til for at fjerne meget dybe ridser eller skader. I dette tilfælde kan vi nogle gange være nødsaget til, at stoppe arbejdet. Træet har sin egen tykkelse og det er begrænset hvor meget gulvene kan høvles, dette bestemmes af træet selv, udelukkende. Fjerner man alt for meget, dvs. sliber alt for dybt, kan man risikere nedsat slidestyrke, knirken og i værste tilfælde – at gulvet kan risikere at flække.

Dog, kan de fleste gulvtyper godt få fjernet både fernis, spartelmasse, misfarvninger, ridser, malerpletter osv. Og i andre tilfælde er man nødsaget til at leve med disse ting, med mindre man vil skifte gulvet helt ud. Vi forsøger altid, at foretage ekstra afslibning de steder hvor gulvet har skader, men i nogle tilfælde er det som sagt begrænset hvor meget der kan slibes.

Såfremt, i har specifikke skader i ønsker fjernet men er i tvivl, så spørg os inden vi går i gang. Ellers er i velkommen til at sende et billede – så vurderer vi så godt vi kan ud fra det tilsendte.

 

Mellemslibning (kaldes også for letslibning, finslibning, polering)

Ved mellemslibning gør altid kunden særligt opmærksom på: En mellemslibning er en finpudsning/polering af en behandlet overflade så påføringen af det næste lag kan binde. Ved mellemslibning menes der altså, at gulvet ”poleres”, hvorfor følgende IKKE vil forsvinde: misfarvninger, plamagepletter, dybere ridser, malerpletter, niveauforskelle, ujævnheder m.m. Med andre ord, med en mellemslibning fjernes kun de overfladiske ”ridser” som ikke kan mærkes med neglen. I modsat fald anbefales altid en fuldslibning.

Har man derfor noget af ovenstående, vil dette ikke forsvinde. Mellemslibning frisker gulvet op men skærer ikke i selve træet. Dette bruges typisk til de gulve der ikke har mere at slibe af eller helt nylagte gulve uden de store ting på gulvet.

 

Hvad indgår i vores priser? 

1. Fuldslibning af trægulve til og med korn 120 på de nævnte antal m2. Dvs. vi sliber den forrige gulvbehandling af og slutter med de fineste korn.
2. Gulvbehandling indenfor standard udvalget (dvs. enten eller og IKKE kombinationer.) Heriblandt kan der vælges mellem enten natur lud, hvid lud, 2x klar mat lak eller natur olie.
3. Kørsel
4. Materialer
5. Arbejdsløn
6. Moms             

 

Hvad indgår så ikke i prisen?

Alt er som sagt med i prisen, MEN i nogle tilfælde kan der forekomme tillæg til vores standard pris. Mange faktorer kan derfor være med til, at påvirke prisen. Derfor er det vigtigt du fra start af får talt os igennem selve opgaven, hellere for præcist end upræcist.

 

Heriblandt kan nævnes:

–       Maximalt antal rum per ”m2-interval”, dvs. 1 rum på 15 m2 vil ligge på vores mindstepris mens 3 rum på 15 vil være      over dobbelt så dyrt.

–       Flere antal m2 end oplyst

–       Ejendommens beliggenhed (uden elevator over 2. sal må der påregnes tillæg ).

–       Der mår ikke være spartelmasse, lim, fernis, fuld malet gulve, skråvægge, uden at have informeret kontoret om det. Hvis kontoret er informeret, beregner de en pris med det samme ved aftalens indgåelse

–       Den pris du har fået inkluderer den efterbehandling du har efterspurgt. Du kan derfor ikke regne med, at en standardpris giver dig adgang til de dyrere produkter. De behandlinger kunder typisk bruger som er dyrere, er: hvidpigmenteret lak, hvidpigmenteret olie, kombinationen hvid lud + hvid olie, 2 x 2 komponent lak, 3 x klar mat lak, hvid lud + hvid olie, bejdsning eller malede gulve.

–       Rydning af alle rummene hvor der slibes; dvs. du skal selv ryddet for alle møbler, komfur, køleskab, tæpper, og lign. Vi er ikke flyttemænd men kan godt hjælpe mod en fast timepris.

 

Derudover sørger vi ikke for/tager ekstra for:

Rengøring, afdækning, bort kørsel af affald, faktura gebyr ved eftersendelse, bortskaffelse af affald efter gulvafslibning, opfugning af huller/revner m.m. Jo mere du informerer os om hvis opgaven er lidt anderledes, jo mere korrekt pris får du fra starten af. Ingen kan lide ubehagelige overraskelser – hverken jer eller os.

 

Gulvafslibningspriser – vil du vide hvad det koster?

Nedenstående links vil kaste dig videre til vores priser. Husk, at være opmærksom hvilken behandling du vælger til dine gulve, da dette kan have en stor betydning for prisen. Priser på efterbehandling kan svinge en del da materialet kan være dyrere, påføringsprocessen kan være længere, og arbejdet kan være sværere at arbejde med. Derfor er der forskellige priser på de forskellige produkter.

Har du parketgulve som; ask, eg, merbau, jatoba, bøg og mm skal du klikke HER for af se priser på gulvslibning.

Har du bræddegulve, plankegulve, fyrretræsgulve skal du klikke HER for af se priser på gulvslibning.

 

 

 

 

Gulvafslibning og lægning af parket gulv

 

 

Gulvafslibning

 

Søgeord: gulvafslibning, billig gulvafslibning, gulvafslibning priser, lokal gulvafslibning, billig gulvafslibning, bedste gulvafslibning, gulvafslibning København, pris på gulvafslibning, gøre det selv gulvafslibning, gulvfirma, gulvmand, gulvservice, gulvsliber, gulvafslibning Glostrup, gulvafslibning Lyngby, gulvafslibning Espergærde

Administration