David Gulvmand

Gulvsliber

Gulvsliber

David Gulvmand

Hos David-gulvmand.dk sørger vi for slibning af alle typer trægulve – som massivt træ som lamel – til en fast lav pris. Afslibning af gulve eller udskiftning af trægulve udføres i hele Danmark, book derfor allerede nu tid til gulvafslibning på 5015 1566 og få en god pris!

Professionel gulvsliber til gulvslibning, afhøvling og udskiftning af trægulve

Davids gulvfirma sørger for gulvafslibning og udskiftning af gulve samt lister. Alt sammen med høj faglighed og professionalisme. Udskiftning af trægulve er en forholdsvis dyr affære og kan dermed være en kostbar reparation, at få foretaget. Alene af denne årsag er det derfor yderst vigtigt, at du er sikker på, at det bliver gjort professionelt. Hos David-gulvmand står vi fuldt ud inde for, at afslibning af dine gulve og alt reparation bliver foretaget korrekt da alle anvisninger altid overholdes.

Hvornår er der behov for afslibning af gulve eller udskiftning af gulve
Hvornår tiden er inde til, at få skiftet gulv er meget individuelt og varierer derfor fra gulv til gulv. Hos David-gulvmand yder vi altid kyndig rådgivning i forbindelse med udskiftning af dit gulv. Alt fra om tiden er inde, hvordan det skal gøres, hvor meget det vil koste eller om dit gulv kan blive flot igen med blot en afslibning. Er du i tvivl, opfordrer vi altid til at give os et kald – ring til os på 5015 1566 og bliv hjulpet på vej mod en løsning, der sikrer dig det optimale for dit gulv.

 

Hvordan kan i gøre det så billigt?” Et simpelt spørgsmål vi tit bliver spurgt

Vi har tit kunder der ikke kan tro, at vi kan yde et eksemplarisk stykke arbejde grundet vores lave pris. Dette var også tilfældes for Tine, der efter arbejdets udførelse har udtalt sig således på trustpiolot.dk:

Klart 5 stjerner
Vi er super tilfredse med både service før, under og efter arbejdet, samt ikke mindst resultat contra pris. Kan klart anbefale firmaet, ligesom jeg uden tvivl vil bruge det en anden gang….”

Vores svar er dog meget enkelt: Vi er effektive, har lave omkostninger og ved hvor vi skal købe vores gulvprodukter, så kunden i sidste ende også kan få gavn af vores gode netværk.
Vi har ikke et kontor fyldt med designermøbler eller kunst på væggene, men dette er helt bevidst. Vi koncentrerer os om det håndværk vi leverer, ikke den stol en kunde skal sidde på. Dette holder vores lave omkostninger nede og betyder for den enkelte kunde, at vi kan tilbyde fast lav pris til vores kunder. Når vi derfor skriver ”billige priser”, så mener vi det faktisk. Hvis du kan få en billigere pris et andet sted – under den forudsætning at det er samme kvalitet af materiale der bruges – så vil vi med garanti matche denne pris. Men det er klart, en gulvmand der vil udføre samme arbejde som os for samme pris men bruge billige produkter – dem lader vi andre konkurrere med. Hos os er det kvalitet frem for kvantitet.

 

 

Gulvsliber-slibemaskine fra bona

Gulvsliber

Gulvliber

Gulvsliber priser, gulvmand, afhøvling, afslibning af gulve, gulvafslibning, gulvafhøvling København, leje gulvsliber, billig gulvservice, gulvafslibning priser, bedste gulvsliber, gulvsliber Glostrup, gulvsliber Helsingør, gulvsliber Roskilde, gulvsliber Helsinge