David Gulvmand

Gulvslibning

Gulvslibning – Gulvmand med 25 års erfaring

Gulvmanden David har over 25 års erfaring med trægulve, samt medarbejdere der har ligeså meget erfaring. Dette gælder for alt indenfor trægulve dvs. Gulvslibning, gulvafhøvling, reparationer af trægulve, opfugning af gulve,  mellemslibning/letslibning af gulve, lakering af gulv, oliebehandling af trægulv, hvidpigmentering, hvid ludbehandling, gulvbehandling, udskiftning af dør trin, afslibning af trapper, maling af trapper, maling af gulv, reparation af knirken, afslibning af vindueskarme, afslibning af køkkenbordplader m.m. 

Kan det betale sig at slibe gulve?

Hvis du har et gulv, som blot trænger til at blive frisket lidt op, så er det betale sig at slibe gulve.
For at slibe gulve i en to værelses lejlighed skal du regne med en pris på kr. 6.800,- inkl. moms.

 

Gulvslibning – Gør det ikke selv!

Enhver slibnings opgave kræver en speciel procedure, og det skal altid udføres efter opskriften, og det kræver mange års erfaring og rutine. Derfor frarådes det, at man starter et ”gør-det-selv” projekt, det er ikke bare så let som at male soveværelset hvidt.

Nu om dage maler alle privatpersoner sit eget hjem, men med gulvslibning, er det mere avanceret. Det kan koste dig mere i sidste ende for at udbedre skaderne, som man har lavet end hvis du havde hyret en gulvfirma. 

Når du vælger et samarbejde med os, så vil du altid blive tilbudt et individuelt tilpasset tilbud, specifikt til dit hjem. Dette afgøres blandt andet baseret på antal af behandlinger, antal af m2 der skal afslibes/afhøvles og andre lignende faktorer. Du vil have mulighed for at høre nærmere om alt dette, inden arbejdet påbegyndes.

Det koster ikke meget mere at få end fagmand til at ordne dine gulve, hvis man tænker på at: 

1. Du får garanti for udført arbejde
2. Du risikere ikke fejl, og beskadiget gulv
3. Du skal ikke selv knokle og slæbe tunge maskiner op og ned ad trapper (85 kg)
4. Materialer til gulvafslibning er dyrt

Der er flere ting der spiller ind men hvis man regner ud i kroner og øre. En gulvafslibning, udført af en fagmand vil ikke koster dig meget mere end hvis du ville prøve at gøre det selv. Du bruger en masser tid, leje af maskiner, køb af materialer, osv. Som første gangs sliber, kan du hurtigt bruge 2-4 dage på en 50 m2 lejl. Kun med slibning, hvorimod en fagmand kan det tage alt fra 5-8 timer og allerede dagen efter, kan man flytte dine møbler ind igen.

Slip for besværet og få en fagmand til det, det er alle pengene værd i sidste ende. Det er bedre at du bruger din tid på dit eget arbejde og fokuser på det. Lad os tage os af gulvafslibning af dine trægulve.

 

Hvad laver en gulvmand?

En gulvmand arbejder med trægulve som skal kunne afhøvle, afslibe, polere, efterbehandle alle typper trægulve. En vigtig del af gulvmand går ud på at rådgive kunderne om valg af producter til efterbehandling af trægulve. Det kræver erfaring og stor viden om alle typer trægulve, priser og mm.

Klik HER for priser på gulvslibning

gulvslibning af parket gulv og lakeret med klar lak

Søgeord; gulvslibning, gulvafhøvling, afslibning af køkkenbordplader, afslibning af trapper, repos, udskiftning af lister, gulvslibning priser, gulv afslibning København, afslibning af gulve, afhøvling af gulve, gulvafhøvling pris, gulvservice, gulvsliber, gulvmand, lokal gulvfirma, billig gulvslibning, gulvafslibning priser, gulvlakering, lakering af trægulv, gulvmand København, gulvafslibning Amager, maling af trappe.