David Gulvmand

Slibning af trapper

Slibning af trapper

Hvornår skal du foretage slibning af trappe?

Du kan vælge at overlade slibning af trapper til David gulvmand eller forsøge at gøre det selv. Om slibning af trapper er en nem opgave vil du opdage – når du selv forsøgerat gøre det.

Der er mange der forsøger at afslibe trapper selv, og i den sidste ende ringer de ofte til en gulvmand for at afrette deres skader. Det største problem er at rette skader som slibespor og fordybet mærker, der er meget svære at fjerne end hvis gulvmand havde gjort det. Der er mange ting man skal være opmærksom på ved slibning af trapper. For det første skal de ofte først repareres, der kan forekomme ridser efter afslibning, og der vil altid komme mere støv end ved en almindelig gulvafslibning eller afhøvling.

David gulvmand kan foretage en afslibning og afhøvling af trapper, samt behandle dem efter ønsket, f.eks. maling af trappe, lakering af trappe osv. Der findes ikke grænser for, hvad trapper kan behandles med. Det mest moderne er hvid ludbehandling som stopper gulningspocessen og man glider ikke på lud i modsat til en lakeret trappe.

Hvornår trænger trapper til afslibning og ny overfladebehandling?

Når overfladebehandling er gammel, ridset, hakket og slidt igennem, er det nødvendigt med en afslibning af trappetrin. Når du har slebet en gammel gulvbehandling af – så er du bagefter frit stillet med hensyn til, hvilken ny overfladebehandling trappen skal have.

Hvilken efterbehandling du så vælge? Alle behandlinger har deres fordele og ulemper, og uanset hvilken behandling du vælger, er i høj grad også et spørgsmål om, hvad du synes er pænt.

slibning af trapper

Søgeord: Slibning af trapper, ludbehandling af trapper, gulvslibning, gulvafhøvling, oliering, lakering, gulvmand, gulvfirma, gulvsliber, gulve, gulvslibning priser, slibning af trapper film, maling af trappe, slibning af trappe, afslibning af trapper.